Lustre clasice elegante pentru sufragerie

Alegerea corpurilor de iluminat nu este intotdeauna usoara deoarece trebuie sa tinem cont de marimea camerei, nevoile de lumina ale ocupantilor, stilul de decorare si pret. Lustrele clasice, elegante sunt solutia preferata pe termen lung deoarece nu se demodeaza asa usor. In general, lampile clasice au structuri metalice in nuante aurii, roscate sau chiar argintii, modele decorative simple sau putin incarcate iar abajururile sunt din sticla mata sau nu, pictata eventual cu modele discrete. Iata cateva exemple de lustre si plafoniere clasice, gasite in magazinul online Vivre.ro:Lustra din inox pictat Twist III - Vezi detalii!Lustra din inox pictat Twist III – Vezi detalii!

Lustra din inox pictat Twist III

Lustra Twist III este ideala pentru amenajari interioare elegante. Aceasta face parte din categoria corpuri de iluminat clasice si o puteti asorta pieselor de mobilier din lemn masiv si Decoratiunilor fine.Plafoniera din inox si sticla imprimata - Julia II - Vezi detalii!Plafoniera din inox si sticla imprimata – Julia II – Vezi detalii!

Plafoniera din inox si sticla imprimata – Julia II

Plafoniera Julia II este ideala pentru amenajari interioare elegante. Aceasta face parte din categoria corpuri de iluminat clasice si o puteti asorta pieselor de mobilier din lemn masiv si Decoratiunilor fine.Plafoniera din inox si sticla - Victoria III gold Vezi detalii!Plafoniera din inox si sticla – Victoria III gold Vezi detalii!

Plafoniera din inox si sticla – Victoria III gold

Plafoniera Victoria III gold este ideala pentru amenajari interioare elegante. Aceasta face parte din categoria corpuri de iluminat clasice si o puteti asorta pieselor de mobilier din lemn masiv si Decoratiunilor fine.Plafoniera din inox si sticla - Bona III gold - Vezi detalii!Plafoniera din inox si sticla – Bona III gold – Vezi detalii!

Plafoniera din inox si sticla – Bona III gold

Plafoniera Bona III gold este ideala pentru amenajari interioare elegante. Aceasta face parte din categoria corpuri de iluminat clasice si o puteti asorta pieselor de mobilier din lemn masiv si Decoratiunilor fine.Lustra din inox si sticla imprimata - Fiona V - Vezi detalii!Lustra din inox si sticla imprimata – Fiona V – Vezi detalii!

Lustra din inox si sticla imprimata – Fiona V

Lustra Fiona V este ideala pentru amenajari interioare elegante. Aceasta face parte din categoria corpuri de iluminat clasice si o puteti asorta pieselor de mobilier din lemn masiv si Decoratiunilor fine.Lustra - Art Deco I (Medium) - Vezi detalii!Lustra – Art Deco I (Medium) – Vezi detalii!

Lustra – Art Deco I (Medium)

Lustra Art Deco I M este ideala pentru amenajari interioare moderne. Ambientarea interioara depinde intr-o foarte mare proportie de lumina, iar aceasta trebuie redata prin corpuri de iluminat deosebite aflate in concordanta cu decoratiunile de interior.

Lustre clasice elegante pentru sufragerie

0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Decoratiuni casa © 2014 All Rights Reserved

Powered by WordPress